blog artikel

-417 Miracle. Een blijvertje!

De eerste keer dat ik de Miracle ging gebruiken schrok ik een beetje van het feit dat mijn huid ineens zo zacht aanvoelde, net fluweel, een perzikhuidje.

image1-2

Deze crème mag echt niet in je beauty-items ontbreken. Zoals een klant van mij zegt, de crème doet gewoon wat hij moet doen. Dat is wat we willen toch!! De eerste keer dat ik de Miracle ging gebruiken schrok ik een beetje van het feit dat mijn huid ineens zo zacht aanvoelde, net fluweel, een perzikhuidje. De rimpels verzachten, vooral onder je make-up maakt het dat de huid er egaal en mooi uitziet. Voor mij is dit een blijvertje, meer kan ik er niet over zeggen.

Ik zeg, probeer het ook eens en ik ben benieuwd naar je ervaring. Momenteel heb ik een leuke zomerse korting op deze crème. Bestel de crème via mijn webshop dan geniet je van 15% korting. Aanbieding is geldig tot 1 september.

Geniet en onderga het Miracle-gevoel! Liefs Lia

Delen op Social Media?

Lia-Rentrop-profiel

HALLO, IK BEN

Lia Rentrop

Beauty Consultant  - Fashionista - Blogger - Influencer.

Als beauty consultant help ik je de juiste keuzes te maken

Nieuwsbrief ontvangen?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven