JOUW PERSOONLIJKE

Beauty Consultant

ervaringsdeskundige anti-aging
 
 
 
Mijn jarenlange ervaring op het gebied van beauty wil ik graag met je delen. In een persoonlijk behandelingstraject help ik jou de stappen te zetten naar de persoon die jij zo graag wilt worden, samen met zorgvuldig uitgekozen deskundigen.
Liaoorbellen

OVER MIJ

L.i.a. Consultancy

Mijn naam is Lia Rentrop, niet leeftijdsgebonden, een vrijgevochten waterman met veelzijdige talenten die haar eigen weg bewandelt. Als kleurrijke Fashionista, anti-aging expert & consultant hou ik van het vrouw zijn en heb ik mijn eigen stijl. Mijn passie heb ik omgezet in mijn eigen bedrijf, L.i.a. Consultancy. Als beauty consultant help ik je de juiste keuzes te maken.

Aandacht voor de rijpere vrouw

Ik bemerk dat er een overvloed aan aandacht wordt besteed aan de jongere generatie. Met L.i.a. Consultancy wil ik me hierin onderscheiden door de website meer te richten op de rijpere vrouw, op zowel innerlijk als uiterlijk gebied. Het is in veel situaties mogelijk om mooi ouder te worden op een manier die bij je past. Mogelijkheden waar men vaak geen weet van heeft en welke ik via mijn website, of indien gewenst, via een persoonlijk begeleidingstraject met je wil delen. De jongere generatie sluit ik natuurlijk niet uit, tips zijn voor iedereen van toepassing.

Wil jij via een persoonlijk beauty traject werken aan JOU? Neem dan contact met mij op.

lia-handtekening
lia-studio
retro-typewriter-machine-on-gray-table-P5Z2RZN

Blog

in mijn blog geef ik je de leukste beauty tips en bespreek ik verschillende behandelingen

attractive-girl-with-a-gift-box-indoors-RJDN4ZU

Shop

via mijn shop verkoop ik enkel kwalitatief goede anti-aging producten

women-toasting-a-glasses-of-champagne-Q5Z8H4F

Events

beautydagen, workshops en meer om bondgenoten met elkaar te verbinden

Lia

Wat kan ik voor je betekenen?

Keuzestress, wat is goed, wat werkt wel en wat niet, het sceptische, de angst, waar moet ik zijn, welke arts, behandelaar, deskundige of product moet ik kiezen?

Dit alles neem ik je uit handen en dat kan op verschillende manieren. Dat kan door mijn website te raadplegen waarin ik middels een blog je op de hoogte breng van de nieuwste ontwikkelingen. Maar je kunt er ook voor kiezen dat ik samen met jou een behandelplan op stel. Natuurlijk is het uiterlijk het eerste wat iedereen opvalt maar wat voor jou zeker ook zo belangrijk is, is het innerlijke. Mijn jarenlange ervaring wil ik graag met je delen en samen met zorgvuldig uitgekozen deskundigen help ik jou de stappen te zetten naar de persoon die jij zo graag wilt worden.

Zullen we bondgenoten worden?

Scroll naar boven