blog artikel

NUTRASKIN mooi van binnen!

VERSLAVEND

nutraskin-blog

Wat is mijn ervaring met Nutraskin?

Nooit was ik me er zo van bewust dat collageen een zo belangrijk onderdeel is van je innerlijke onderhoud. Ik neem de algemeen bekende supplementen maar wat betreft collageen was ik altijd een beetje sceptisch. Totdat op de Beauty Trade Beurs iemand mij vertelde dat ze een mooi decolleté heeft gekregen van een collageendrankje. Dat triggerde mij en vanaf dat moment is mijn zoektocht begonnen.

Het laatste jaar heb ik verschillende collageenproducten getest. Om het voor jou wat makkelijker te maken heb ik een overzicht gemaakt van een aantal collageen producten. Wat zijn de ingrediënten en hoeveel collageen zit er nu precies in. Zoals je kunt zien zit er in het ene product meer verschillende supplementen dan in de ander. Wat is je doel? Wil je een product met veel supplementen, ga je voor vis of rund, wat is je budget?

Op basis van resultaten en prijstechnisch gezien heb ik voor Nutraskin gekozen waar ik erg enthousiast over ben en met jou wil delen. Nutraskin geeft een erg goed resultaat en ik denk dat ik een goede keuze heb gemaakt, zowel resultaatgericht als budgettair. Nutraskin is een poeder en neem je makkelijk mee naar je werk of op reis.

Hieronder algemene informatie uit documentatie van Nutraskin:

NutraSkin
Geen enkel collageen is zo goed onderzocht als VERISOL collageen.  Zowel de opname van de collageenpeptiden uit het darmkanaal, als de invloed op de huid (minder rimpels, elasticiteit ) van dit specifieke collageen zijn aangetoond. Maar let op: VERISOL studies worden ook vaak gebruikt door andere aanbieders van collageen als onderbouwing van hun producten.


Van VERISOL B (uit rund, dus vrij van allergenen) is al effect aangetoond bij 2,5 gram per dag. Dit is de inhoud van 1/3 sachet NutraSkin Collagen Drink! Doordat NutraSkin zo hoog gedoseerd is, gaan veel mensen gaan dan ook na 3 maanden over op een ½ sachet per dag. 

Onbewerkt collageen is een groot eiwitmolecuul. Dit kan vanuit de darm niet  goed worden opgenomen en wordt afgebroken tot losse aminozuren. VERISOL collageen is door middel van enzymen verkleind. Het heeft een zeer klein moleculair gewicht, dat wel in z’n geheel in de bloedbaan komt. Dit hydrolyseproces garandeert dat het zeer goed (99%) wordt opgenomen uit het darmkanaal, wat d.m.v. studies is aangetoond. 

Er wordt veel beweerd door aanbieders van beautysupplementen, waardoor het soms moeilijk is om de bomen door het bos te zien. Wat werkt wel en wat niet? Daarom is het goed kritisch te kijken of er studies zijn gedaan die deze beweringen onderbouwen. Van VERISOL collageen in NutraSkin is bewezen dat het wordt opgenomen in het lichaam, en dat het feitelijk wat doet voor je huid. Verschillende studies tonen aan: het verbetert de elasticiteit van de huid, vermindert rimpels en is goed voor de nagels.

Gebruik tijdens zwangerschap
Van Nutraskin zijn geen complicaties bekend, echter men adviseert wel vóór gebruik met je huisarts de eventuele bezwaren te bespreken. Iedereen is tenslotte anders, neem het zekere voor het onzekere!

Vegetariërs
Nutraskin is niet geschikt voor vegetariërs. Helaas ben ik nog geen product tegen gekomen die ik aan kan bieden. Voor de toekomst ga ik me hier zeker op richten.

Wat heeft Collageen mij gebracht?
Denk aan een mooiere gladde gehydrateerde huid, rimpels worden minder diep, wimpers, haar en nagels groeien sneller en zijn steviger en niet te vergeten de cellulite vermindert. Ik voel me fitter en heeft een positieve invloed op mijn chronische vet- en vochtaandoening waar ik al meer dan 15 jaar mee kamp. En nog een extraatje, het is een goede ondersteuning voor cosmetische behandelingen

Sceptisch was ik zeker ook totdat ik na drie weken de resultaten begon te zien. Inmiddels zijn veel klanten van mij erg enthousiast. Ze krijgen complimenten over hun huid en raken verslaafd. Collageen heb ik in mijn systeem opgenomen, net zoals de crèmes, sporten, eten etc. Om het goed te testen heb ik enige maanden geen collageen genomen en merkte meteen verschil. Ik wil en kan niet meer zonder, verslavend!!

Ben je nieuwsgierig en wil je Nutraskin gaan gebruiken? Nutraskin is verkrijgbaar via mijn webshop evenals aanvullende supplementen. Probeer het een paar maanden, dat is wat ik tegen mijn klanten zeg. Baat het niet dan schaadt het niet. Grote kans dat je net zo enthousiast word als ik. Een ervaring die je niet mag missen!

Ga je tot koop over dan wil ik heel graag je ervaringen horen, positief, neutraal of negatief. Alle feedback is welkom!! Op mijn instagram (liabeautysecrets) zijn foto’s van bereikte resultaten te zien.

 Werk aan je innerlijk! Liefs Lia

Delen op Social Media?

Lia-Rentrop-profiel

HALLO, IK BEN

Lia Rentrop

Beauty Consultant  - Fashionista - Blogger - Influencer.

Als beauty consultant help ik je de juiste keuzes te maken

Nieuwsbrief ontvangen?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven