blog artikel

Cryo oftewel vet bevriezen!

IEDERE KEER STA IK WEER VOL VERBAZING

VetbevriezenSenseCity

Werkt het nu wel of niet?

Meteen maar met het goede nieuws beginnen, HET WERKT! Mij heeft het tot nu toe een goed resultaat opgeleverd en ik ben er erg happy mee. Maar voor het zover was is hier wel een heel traject aan vooraf gegaan. Hieronder leg ik het je uit.

Al voor de Coronacrisis liep ik met de gedachten om mijn buik/maagvet te laten weghalen. Tijdens de quarantaine is dit voornemen alleen maar versterkt. Immers was er niet de mogelijkheid om te sporten en daarbij ook veel minder beweging, dan gaat het hard. Eerder was ik al op consult geweest voor de Lipolaser maar twijfelde erg. Niet voor het te behalen resultaat want die zijn prachtig, maar voor de behandeling en het genezingsproces. Dus toen is mijn zoektocht begonnen naar alternatieven. Veel gelezen en foto’s van resultaten gezien van vet bevriezen. Maar ja, zoveel aanbod en verschillende apparaten. Waar te beginnen? Herken je dat? Ik heb een aantal proefbehandelingen gehad bij diverse salons met de cryo. Deze behandelingen werden uitgevoerd met een kop gedurende 30 minuten, geheel pijnloos. Voor mij bracht dit helaas geen resultaat. Toen kwam de quarantaine en ben ik verder gegaan met mijn zoektocht en kwam ik op de website van Sensecity in Breda de Bodywizard tegen. Als beautyconsultant ga ik altijd eerst op onderzoek uit voordat ik overstag ga. Dus maar weer het internet afgestruind op zoek naar meer info over de Bodywizard. Op het internet zag ik foto’s van mooi behaalde resultaten in Nederland maar ook Amerika. Maar ja, foto’s zijn geduldig en mijn sceptici houdt mij altijd alert. Toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een afspraak gemaakt. Ik dacht, dit probeer ik nog, helpt het niet dan toch maar gaan voor de intensievere behandeling.

Maar eerst, wat is precies de Bodywizard?

Met de Body Wizard Duo kun je op maar liefst vier gebieden tegelijk op je lichaam vet verliezen, voor altijd! Door het vierkoppige systeem kunnen er gelijktijdig vier plaatsen worden behandeld die het gebied vacuümzuigen en vet bevriezen waardoor de vetcellen worden afgebroken en het lichaam deze op een natuurlijke manier afvoert. Hoe dan? Helaas kunnen vetcellen niet tegen de kou, waardoor ze gaan krimpen. Wanneer de cellen dusdanig lang blijven krimpen, komt er een moment dat ze gaan knappen. Deze vetcellen zullen na de behandeling door het lichaam worden afgevoerd middels plassen. De sleutel voor een goed te behalen resultaat is drinken, veel drinken. Meestal heb je na 3 behandelingen het gewenste resultaat. Tussen de behandelingen dient 10-12 weken te zitten. Het proces van afvoeren werkt de gehele periode door.

Op 14 augustus ben ik gestart met 2 plaatsingen op mijn buik/maag. Eerst werd er door de eigenaresse van Sensecity, Marian, foto’s gemaakt en gemeten. De omgeving en de benadering geeft je meteen een goed gevoel, rust en vertrouwen. Bij binnenkomst houdt meteen de hectiek van buiten op, heerlijk is dat. De behandeling is heel relaxed en je ligt op een lekker luxe behandelbed. Marianne voert de behandeling met beleid uit. Eerst gaat er een gel op de te behandelen zone(s) en vervolgens plaatst ze heel secuur de platen op een wijze waarop je de beste resultaten behaalt. De behandeling duurt een uur. Tijdens dit uur kun je lekker ontspannen of, indien de behoefte er is, lezen of met je smartphone aan de slag. Zelf heb ik geen problemen gehad met de kou of het vacuümzuigen en het uur was zo voorbij. Je huid ziet een beetje rood en voor mijn idee was het vet aan de zijkanten al minder. Vervolgens kun je je normale dagelijkse activiteiten hervatten. Na 5 weken begon ik resultaat te zien, het meeste op mijn taille. Daar werd ik zo enthousiast van en heb ik meteen weer een afspraak gemaakt, dit keer voor mijn love handles en kuiten. Voordat deze behandeling van start ging heeft Marian mijn buik/maag opgemeten. Ik was maar liefst 9 cm kwijt. Inmiddels heb ik de 2e behandeling voor mijn buik/maag gehad en ben ik erg benieuwd naar het vervolgresultaat. De 1e behandeling van de love handles en kuiten is inmiddels iets meer dan een maand geleden en ben ik respectievelijk 3 en 2 cm kwijt. Voor mij is de Bodywizard dus een geschenk uit de hemel!! Hoe fijn is het dat je kleding weer lekker zit en je je contour terug krijgt.

Wat ik je mee wil geven.

Vet bevriezen is niet geschikt voor het verliezen van gewicht. Om te voorkomen dat je teleurgesteld raakt, zorg er voor dat je lichaam in balans is. Het is geen vrijbrief om te kunnen eten wanneer en wat je wilt. Vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug maar de vetcellen die er nog zitten kunnen wel groeien/uitzetten en bij een te grote omvang weer gaan delen. Het is dus een ideale behandeling voor overtollige vetjes die je middels sporten of lijnen niet kwijt raakt. Niet iedere persoon behaalt zo snel de resultaten die ik heb behaald, dit is per individu verschillend. Ik ben geen snacker en leef over het algemeen gezond. Tijdens de behandelingen heb ik bewust niet gesport omdat ik dan concreet het resultaat van het vet bevriezen kon meten. Lijnen doe ik nooit, daar sta ik niet achter. In het verleden heb ik natuurlijk van alles uitgeprobeerd maar dit veroorzaakt een jojo-effect. Je geeft je lichaam letterlijk een opdonder. Wegen is voor mij een taboe, het gaat er om hoe je er uitziet en hoe je je voelt. Discipline en geduld zijn zeker belangrijk tijdens dit traject.

Wat zijn de kosten?

Per plaatsing 98 euro, dus bijvoorbeeld voor je benen of armen betaal je minimaal 2x 98 euro. Het kan zijn dat je meer plaatsingen nodig hebt. Dit alles wordt besproken tijdens een intake.
Als je het prettig vindt om samen met iemand te gaan, een duobehandeling is ook mogelijk. Om de behandeling te ondersteunen kun je thuis het firmingserum van Cosbeau (60 euro) gebruiken. Dit dien je 2x per dag te smeren en daarbij de zones goed te masseren. Mijn ervaring is dat je huid hiervan mooi egaal wordt en een echte aanrader is.

Ben je enthousiast geworden over mijn ervaringen, neem contact op met Sensecity en plan een intake in (info@sensecity.nu). Niet alleen kun je hier terecht voor vet bevriezen maar ook voor heerlijke massages of de magnesiumexperience. Neem eens een kijkje op www.sensecity.nu.

Geniet! Liefs Lia

Delen op Social Media?

Lia-Rentrop-profiel

HALLO, IK BEN

Lia Rentrop

Beauty Consultant  - Fashionista - Blogger - Influencer.

Als beauty consultant help ik je de juiste keuzes te maken

Nieuwsbrief ontvangen?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven