blog artikel

Fractionele CO2-laser

Een van de meest effectieve natuurlijke anti-aging behandelingen!

CO2laser-ogen

Wat doet nu daadwerkelijk de CO2?
De laserstraal van de CO2 laser dringt tot diep in de lederhuid oftewel de dermis binnen. Hierdoor worden de fibroblasten geactiveerd waarbij de aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd. Het gezonde weefsel is zo sterk dat het helpt het beschadigde en de stevigheid te herstellen. De techniek is gedurende de jaren verbeterd, waar voorheen de volledige opperhuid werd weggebrand wordt de huid nu slechts een fractie aangetast. Het resultaat een mooie, egale en stralende huid!

Indicaties
– Acne- en chirurgische littekens
– Grove poriën
– Licht- en zonbeschadigde huid
– Fijne lijntjes en rimpels
– Slappe huid
– Striae of zwangerschapsstriemen
– Oneffenheden van de huid

Mijn ervaring
De eerste keer dat ik kennis maakte met de CO-2 laser was eind september 2018 als model tijdens een training. Ik vond het erg spannend en wist niet wat te verwachten. Mijn decolleté en de helft van het gelaat werden behandeld. Decolleté was erg gevoelig, het gelaat iets minder. Na de behandeling voelde ik een branderig gevoel maar goed om te doen. Het brandgevoel verdween in de avond en de dagen daarop ontstond er een zwelling en korsten. Na ongeveer een week was ik weer sociaal zichtbaar. De stand van de CO2 laser was tijdens de training niet hoog dus gaf niet een reëel beeld van de pijn die je doorgaans ondergaat zo ook het definitieve resultaat. Een paar maanden later heb ik, verdeeld over een aantal maanden, nogmaals laserbehandelingen ondergaan voor het gehele gelaat, decolleté en handen. Nu uitgevoerd door de artsen van de kliniek op een hogere stand. Eerlijk, het is geen prettige behandeling. Een half uur voor de behandeling smeert men een verdovingscréme op de te behandelen zone(s). Deze neemt de pijn niet geheel weg, het verlicht. Direct na de behandeling is de huid rood en gezwollen. De huid voelt aan alsof deze is verbrand en er ontstaan kleine korstjes. Deze korstjes vallen er na 7-10 dagen af, waarna de huid zich vernieuwt. Na gemiddeld 1 à 2 twee weken is de huid weer hersteld. De activiteit van collageen en elastine houdt 3 tot 6 maanden aan.

Resultaat
De resultaten zijn fantastisch en het is dan ook, op dit moment, mijn favoriete behandeling. Niet qua pijnervaring maar wel de resultaten die ik heb geboekt. Afgelopen december heb ik een intensieve behandeling onder mijn ogen gehad. Ik twijfelde over een onderooglidcorrectie of laser. Ik ben erg blij dat ik voor de laser heb gekozen. De verslapte huid is strakker geworden, merendeel rimpels weg en mijn wangen zijn gelift, een frisse uitstraling. Handen zijn ook uitstekend te behandelen. Bij mij is het pigment weg en de elasticiteit van de huid is een stuk verbeterd. Helemaal happy, Denk aan het resultaat en de pijn is een stuk minder. Helemaal happy!!

Ben je overtuigd en wil je meer weten of een consult, stuur een berichtje via mijn contactpagina. Zie voor resultaten mijn insta @liabeautysecrets

Twijfel niet! Liefs Lia

Delen op Social Media?

Lia-Rentrop-profiel

HALLO, IK BEN

Lia Rentrop

Beauty Consultant  - Fashionista - Blogger - Influencer.

Als beauty consultant help ik je de juiste keuzes te maken

Nieuwsbrief ontvangen?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven