blog artikel

OMG! Een hype in Amerika.

EEN WARE TREND MOMENTEEL IN LOS ANGELES

OMG!Peelinggel

Eerlijk gezegd ben ik niet zo van de hypes, belangrijker vind ik dat een product daadwerkelijk doet wat het moet doen. Het merk OMG! kwam ik tegen op de Beauty Trade Beurs. Naast de maskers heeft dit merk ook een peelinggel. Een mooie frisse en gerevitaliseerde huid is het resultaat van OMG! Een ware trend momenteel in Los Angeles waar wij nu ook van mogen genieten.

De peeling Gel verwijdert dode huidcellen en elimineert de opbouw van onzuiverheden en vuil in de poriën waardoor de huid zichtbaar zacht en glad wordt. De gelcrème formule exfolieert en verstevigt de poriën met papaja fruit zuur en citroen fruit extract, terwijl vitamine C en E de huid helderder maken en hydrateren. Hyaluronzuur helpt bij het aanvullen van vocht waardoor een gladde en stralende teint ontstaat.

Ik gebruik deze gel 2x per week en ik moet zeggen mijn huid is, zoals ze aangeven, glad en zacht. Een tedere behandeling met een krachtig resultaat, een mooie toevoeging aan je beautyroutine.

Deze gel en eveneens de maskers van OMG! zijn via mijn webshop te koop. En niet te vergeten de ontzettende leuke roze haarband met strik. Kijk snel en bestel!

Scrub ze! Liefs Lia

Delen op Social Media?

Lia-Rentrop-profiel

HALLO, IK BEN

Lia Rentrop

Beauty Consultant  - Fashionista - Blogger - Influencer.

Als beauty consultant help ik je de juiste keuzes te maken

Nieuwsbrief ontvangen?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven